За нас

"Агрия-2009" ЕООД е специализирана в производството и търговията със сифони и аксесоари за баня.

Предлагаме голямо разнообразие от модели с много високо качество на изработка. Съществуват модели сифони с прахово боядисване. Луксозните серии сифони се предлагат с алуминиева и PVC основи. Капачките на тези модели са от месингова и хром-никелова ламарина, при което се постига перфектно качество. Произведените капачки, сифони и основи имат сертификат и декларация за съответствие. Всички продукти са пакетирани с първокачествени опаковки, отговарящи на изискванията за произход и имат за цел удобството на нашите клиенти. Фирмата е дистрибутор и на богата гама каучукови изделия. Поддържат се високи наличности с цел експресна доставка. Разполагаме с технологична възможност за изпълнение на изделия с индивидуални параметри по заявка на клиента. Постоянно се разработват нови модели и механизми отговарящи на нарастващите изисквания и нужди на потребителите. Наши клиенти са строителни компании и магазини от цяла България. Имаме добре разработени пазари в Румъния, Македония, Гърция.

Фирма Агрия е създадена 1999г. в град Горна Оряховица, първоначално с цел производство и търговия на резервни части за гръбни медни пръскачки. В последствие фирмата се преориентира в производство и търговия на подови сифони. Паралелно развива дейност по внос и дистрибуция на PVC гръбни пръскачки, части за тях, ВиК части и аксесоари за баня внос от ЕС, Китай, Турция и други. Дистрибуцията се осъществява чрез регулярно снабдяване на клиентите на фирмата в цялата страна. Работи се чрез дистрибутори за Румъния, Гърция, Сърбия и Македония.

Консултации и изграждане!

Фирмата извършва индивидуални консултации и изграждане на самостоятелни проекти на ВиК вътрешни и външни инсталации на конкретни обекти на място. Доставя всички необходими сифони и аксесоари за изпълнението. За повече контакти.

shopping_cart {{ $store.getters.cartItems.length }} menu